margi321 objavljeno: 24. lipanj 2024. objavljeno: 24. lipanj 2024. Poštovani,molim Vaš savjet,mišljenje.. U invalidskoj sam mirovini-opća nesposobnost za rad, dg.psorijaza i ps.artritis, uz inv.mirovinu isplaćuje mi se i zaštitni dodatak. Nisam dosad utvrđivala postotak invaliditeta niti stupanj oštećenja( prvenstveno zato jer mi je dijete OSI, pa sam sebe preskočila u tom smislu). Međutim sada bih htjela predati zahtjev za ID, ako postoji mogućnost da ostvarim pravo na neku razinu potpore ID. Pa molim Vaše cijenjeno mišljenje vrijedi li pokušati predati zahtjev. Hvala lijepa na odgovoru! Citiraj
stojeci odgovoreno: 1. srpanj 2024. odgovoreno: 1. srpanj 2024. Poštovana, Svakako predajte zahtjev centru za socijalni rad , priložite nalaze liječnika. Citiraj
cvrtila odgovoreno: 2. srpanj 2024. odgovoreno: 2. srpanj 2024. Dapaće, dijete OSI Vam je dodatna, iako žalosno, podupirajuća okolnost Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.