ssnjezana objavljeno: 20. travanj 2007. Dijeli objavljeno: 20. travanj 2007. Dobar dan svima. Moj problem je slijedeći: Živim u zgradi od 8 katova sa 27 stanova. U prizemlju, moja prva susjeda živi u garsonjeri, ima 74 godine i dvoje odrasle djece. Sin je mentalno retardiran, a kćer dijabetičar je isto nesposobna brinuti se sama o sebi. Pošto je susjeda u godinama i nije sposobna rediti tu djecu, a ni sebe, jako smrde. Svi stanari u zgradi se žale na miris fekalija koji ispunjava cijelo prizemlje, nekima je čak bilo mučno. Probali smo pričati sa dotičnom ali odbija svaku pomisao da se smrad širi iz njenog stana, čak štoviše odgovara prijetnjama na svaki pokušaj rješavanja problema. S obzirom na to većina stanara je izbjegava i nosi maramice preko nosa kad uđe u zgradu. Pozvali smo i socijalnu skrb da vidi u kakvim uvijetima žive, a sužbenici su im samo predali vrećicu hrane bez da ulaze u stan i otišli. Neznam kome se obratiti jer je svaki dan sve gore, mašinu za pranje rublja su bacili i sad se možemo samo nadati da nećemo kao prvi susjedi dobiti buhe. Više neznam što bih učinila. Kome se obratiti da nam pomogne? Sanitarnoj? Hvala unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ssnjezana odgovoreno: 2. svibanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2007. Joj zar mi nitko nemože dati savjet Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.