josipa petrovic objavljeno: 28. lipanj 2024. objavljeno: 28. lipanj 2024. Ako sam na krivom forumu, uputite me na pravu adresu. Podstanar sam, imam ugovor o najmu 1. Jesam li duzna prijaviti boraviste i sto ako ga ne prijavim? 2. Roditelji i ja smo prijavljeni u gradskom stanu. Tamo nam je prebivaliste. Ja sam s deckom podstanar. moze li prijava boravista u podstanarstvu imati kakav utjecaj na gradski stan i moje prebivaliste tamo? Konkretno, mogu li imati kakvih problema, ja ili roditelji? Lp Citiraj
sivko odgovoreno: 29. lipanj 2024. odgovoreno: 29. lipanj 2024. Naravno da jesi.Ako te uhvate platit ćeš kaznu. Citiraj
josipa petrovic odgovoreno: 29. lipanj 2024. Autor odgovoreno: 29. lipanj 2024. Oke, a sto je sa prebivalistem u gradskom stanu? Jel to ima ikakvu ulogu ili nema veze? Pa kad vec odgovaras, mozda potpuni odgovor...? Citiraj
sivko odgovoreno: 30. lipanj 2024. odgovoreno: 30. lipanj 2024. A za gradski stan ovisi kakvi su uvjeti bili kad se dobivao. Van Gogh 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.