Woland objavljeno: 6. srpanj 2024. objavljeno: 6. srpanj 2024. Da li je nedostava obračuna plaće (platna lista) dostatan razlog da radnik da vanredni otkaz? Imam dosta prekovremenih i mislim da mi to ne misle isplatiti pa zato skrivaju platnu listu (ne dostavljaju je). Već mi je rečeno da je zalud zvati Inspekciju Rada jer ih je premalo i neće izaći. Hvala Citiraj
vas odgovoreno: 6. srpanj 2024. odgovoreno: 6. srpanj 2024. (uređeno) jest, poslodavac je istu dužan dostaviti, te time narušava prava radnika. prije 11 sati , Woland je napisao: Već mi je rečeno da je zalud zvati Inspekciju Rada jer ih je premalo i neće izaći. ovo ne bi bilo točno, ne mogu ignorirati prijave, i iz osobnog iskustva su svaki puta izašli. uređeno: 6. srpanj 2024. od vas drot13 1 Citiraj
Woland odgovoreno: 6. srpanj 2024. Autor odgovoreno: 6. srpanj 2024. prije 10 sati , vas je napisao: jest, poslodavac je istu dužan dostaviti, te time narušava prava radnika. ovo ne bi bilo točno, ne mogu ignorirati prijave, i iz osobnog iskustva su svaki puta izašli. Hvala, sad znam što mi je za činiti. Citiraj
NatasL odgovoreno: 23. kolovoz 2024. odgovoreno: 23. kolovoz 2024. Da se nadovežem na temu, zanima me, pošto radnik ima pravo na naknadu s burze kod opravdanog izvanrednog otkaza s njegove strane, na koji način se utvrđuje visina naknade bez platnih lista? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.