Jump to content

Preporučene objave

objavljeno:

Pozdrav,
Molim pomoć.
U sindikatu sam koji je tužio poslodavca za krivo obračunavanje moje plaće. Nisam jedina, tužba je grupna, radi se o više kolegica nas 5

Obzirom da nisu nista riješili zadnje 2.5 godine i da se samo “loptaju” razmisljam o ispisivanju, no napisali su da cu morati snositi sudske troskove, jer oni pruzaju besplatnu pomoc dok sam njihov član i postupak je u tijeku, a obziom da bi se ispisala to sve moram sama platiti. Cifru mi nisu napisali

Nakon prvog šoka i pitanja u glavi “ko se to bori za prava radnik” zanima me koliko iznosi cijena jednog ročista?

Napominjem da tužitelj (poslodavac) nije udovoljio nijednom zahtjevu sindikata niti je poslao ijedan odgovor na dopis niti mail.

Po mojoj procjeni bilo je oko 4 ročišta  (tj zapisa sa suda koje ja vidim), ali suprotna strana (poslodavac ) se nije pojavio. Tekst koji se opetovano ponavlja, nakon oglušivanja je sadržaja npr "po treći puta se nalaže tuženiku da u roku 8 dana od primitka ovog riješenja postupi po riješenju od tog i tog datuma".  I tako svakih pola godine . Nema nikakvog odgovora sa suprotne strane. 

Hvala

odgovoreno:

Uputili su me da pitam odvjetnicki ured koji nas zastupa da mi kazu koja je cijena u pitanju, no oni je salju odgovor. A ja ne mogu to ni u grubo procijeniti.

Ne bi se htjela zeznut pa da me strefi infarkt kad vidim cifru od par tisuca eura, dok bi im s druge strane 100€ odma uplatila i nek me puste na miru samo da vise zavrsim s tom pricom.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija