Jump to content

Rješenje o ovrsi na krivu adresu


anonimno

Preporučene objave

Molio bih pomoć ukoliko netko može, da ne duljim.

Slučajno sam dobio na uvid rješenje o ovrsi, kojim me bivša tereti za neplaćanje alimentacije, te sam vidio da je rješenje na moje ime adresirano na pogrešnu adresu,te na pogrešno poduzeće i pogrešnu adresu poduzeća, samo je moje ime i ime tog drugog poduzeća točno,to je poduzeće u istoj zgradi kao i moje i u rješenju stoji da će njih tereriti za naplatu potraživanja, prije toga nismo dobili nikakovu obavijest, dakle samo gotovo rješenje.

Moram reći da sam alimentacije o kojima se govori podmirivao tijekom proteklih mjeseci, ali obzirom da mi plaće nisu redovite tako i plaćanje nije uvijek bilo na isti datum.ali su dostavljene svaki mjesec. Kad sam bivšu upitao da zašto mi nije ništa rekla o tome, te zašto je podnijela zahtjev za ovrhu i zašto ga nije obustavila kad sam davao novac, rekla je da je zaboravila na to.

Sada je u bolnici jer ima zdravstvenih problema, pa još neko vrijeme neće moći poništiti rješenje, a kako ja nisam dobio nikakovu obavijest, niti rješenje ne mogu se niti žaliti na takvu odluku jer formalno ne znam za nju. Zanima me da li je sud trebao poslati rješenje na moju pravu adresu i što ako oni misle da sam ja na toj krivoj adresi (u MUP-u sam uredno prijavljen te tamo mogu naći moje podatke) pa smatraju da ne želim primiti obavijest, da li je rješenje pravomoćno ako meni uskrate zbog navedenih razloga pravo na žalbu. Pomozite očajan sam i nemam novca za odvjetnike, a tko zna kad će bivša izaći iz bolnice i moći povući ovrhu, a u međuvremenu mi prijeti oduzimanje pola ionako male plaće, šta da radim da kao onaj amerikanac uzmem pušku i počnem skidati koga stignem jer i tako ispadam kriminalac samo zbog hira moje bivše koja ima dobre veze u sudu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da zivis sa zenom bi imao vecu placu pa bi je davao djeci ili sta, ne bi im nista davao? kako mozes pricati o maloj placi kad su ti djeca u pitanju... i nemoj pricati da ce ti zena traziti obustavu ovrhe pa da te mora opet naganjati... plati i ne dovodi se u situaciju... i gle jos ta prica ne zelim placati odvjetnike... a sta ti zelis placati? kladionicu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako si pročitao/la tekst koji sam napisao vidjet ćeš da sam već platio, svaki mjesec, a ovrha je iz hira i nemoj komentirati iz svojeg jada, nego pročita što piše, trebam stručnu pomoć, a ne izbjegavanje plaćanja, da li bi ti pristao/la da ti netko uzme pola plaće, pa nakon nekog vremena kaže ups sorry nisam htio

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija