Jump to content

Izjava za dom za starije osobe

anchicka

Preporučene objave

isprike ako pitam na krivom mjestu.

Zna li netko kakva je to tocno izjava koja potrebna potpisana i ovjerena od javnog biljeznika, za prijam osobe u dom za starije i nemocne?

Izjava da osoba koja je potpisuje, pravno i novcano odgovara za tu osobu iz doma, u slucaju povisenja cijena troskova doma.

Nije mi jasna svrha te izjave ako je osoba koje je potpisuje prvi nasljednik, pa ionako odgovara po zakonu ili ustavu za tu osobu? i to i ako osoba iz doma nema ni za redovne troskove, a kamoli i dodatne ili povisene troskove, zar ne?

na koji nacin tocno odgovara potpisnik, da li se pri tome misli na nesto posebno, drugo? Ili se osobu iz doma izbacuje iz doma u protivnom, ako potpisnik nema za platiti?

mislim, a sto ako osoba iz doma nema za platiti ni redovne troskove u jednom trenu? To ta izjava ne pokriva?

moze li mi netko razjasniti te nijanse?

hvala unaprijed.

Dijeli na drugim stranicama

kako su kod nas cijene domova za starije u pravilu veće nego mirovine korisnika (s tendencijom rasta cijena, neće sigurno ići dolje), ovakva izjava se gotovo uvijek traži od članova obitelji.

stvar je jednostavna, ne može dom ovršiti korisnika koji sam nema dovoljno sredstava za smještaj, pa ukoliko dođe do neplaćanja mogu dugovanje potraživati od potpisnika izjave.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija