Jump to content

Neisplata plaće

wierdo

Preporučene objave

Radio sam u kafiću preko ugovora o radu sklopljen na neodređeno bez probnog roka. Nakon 10 dana sam dao otkaz zbog mobinga na poslu, traženja odrađivanja prekovremenog rada bez naknade, prijetnje skidanja sa plaće te neprimjerenog ponasanja nadređenih. Ponudio sam dva dana otkaznog roka pošto sam bio tu samo 10 dana na što je koordinator pristao te sam 5 minuta nakon dobio poziv gdje me se preklinjalo da odradim dva tjedna da se stignu snaći sa zamjenom. Pristao sam odraditi uz uvjete da ne čujem više prijetnje skidanja sa plaće niti ostajanje van radnog vremena. Sutradan sam ostao 40 minuta duže nisam ništa prigovarao bila je poprilična gužva te je zatvaranje potrajalo duže. Koji dan nakon me se lažno optužilo za ignoriranje moga posla te odlazak ranije sa radnog mjesta na što sam odlučio samo ignorirati sve i odraditi otkazni rok do kraja. Sutradan je dosao koordinator te nakon psovanja svetosti i obitelji mi se unio u lice što je aludiralo na fizički sukob na što sam ja ostavio novčanik te napustio radno mjesto i rekao mu da može sam završiti smjenu. Dobio sam prijetnje "uplatnicom inspektorata rada". Tjedan dva nakon na kućnu adresu dobio sam pismo u kojem sam lažno optužen za strogo kršenje ugovora te da je poslodavac u mogućnosti tražiti odštetu i da se ne mora odazvati na nikakav prigovor. Prosao je datum isplate plaće koji piše na ugovoru i nisam dobio niti centa niti platnu listu. Što mogu učiniti po tom pitanju?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija