Jump to content

PROMETNA NESREĆA

elalegalis

Preporučene objave

Pozdrav, 
Imala sam sudar gdje me je vozač koji je vozio iza mene udario.

Nakon policijskog zapisnika dobila sam zapisnik gdje sam potpisala da će njegovo osiguranje platiti štetu na autu.

Njegovo osiguranje je Adriatic osiguranje, te kada sam ispunjavala obrazac napisala sam da želim da ide po računima. Znači da ga odvezemo u servis koji će naplatiti po računu njegovom osiguranju.

Nakon šta je došao djelatnik da uslika i vidi auto u kakvom je stanju. Dobila sam mail izvid štete  gdje piše “ Na vozilo je nastupila toalna šteta-popravak vozila po računu nije ekonomski isplativ.

Informativni iznos naknade totalne štete iznosi 805,00€ eur.” 

Auto koji vozim je opel corsa 1.7 dizel 2003 godina.

Novac koji ću dobiti od njih mislim da će mi biti dovoljan samo za lim. Molim  Vas šta dočno da uradim dalje,mlada sam vozačica svaki savjet mi je dobro došao

Dijeli na drugim stranicama

Napišite prigovor na visinu štete, priložite nekakav dokaz da Vaše vozilo više vrijedi (npr. s njuškala dva tri oglasa za isto vozilo sa cca istom kilometražom), a ako Vam temeljem toga ne podignu iznos štete - ili ga podignu ali i dalje nedovoljno - tužite ih. 

Nažalost, s Adriaticom se malo što riješi bez tužbe. 

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

No members to show

• Napravi novi...

Važna informacija