Jump to content

Kladionice u RH

crosystem

Preporučene objave

Pozdrav svima,

nisam znao u kojoj temi da napišem upit, nisam tako slično vidio, pa ću ovdje.

Dogodio se slučaj da je jedna naša kladionica imala u ponudi neke događaje u sekciji "Klađenje uživo". Na njima sam ostvario dobitak, dio novca sam isplatio ( odobrene isplate od strane kladionice, autorizirane), ostatak novca na mom korisničkom računu kladionice se nije mogao isplatiti. Nakon toga je kladionica blokirala druge isplate, sve dobitne listiće otkazala te moj korisnički račun stavila u minus. Naime, oni zadržavaju pravo da na svoju ruku drugačije obrade događaje ako smatraju da su pogriješili. To je pravilo koje su oni izmislili sami sebi i na koje klijent pristaje.
Međutim, nekoliko dana poslije kladionica meni šalje prijeteći e mail u kojem traže bezuvjetno povrat novca kojeg su mi oni isplatili i autorizirali jer smatraju da događaji nisu smjeli biti obrađeni dobitno, a bili su njihovom greškom).
Suma sumarum ,igrao sam na događaje, pogodio ih, oni tvrde da nisu trebali biti uopće ponuđeni i traže da ja njima vratim dio novca koji sam isplatio.
Molim Vas savjet ako netko zna imaju li oni pravnu osnovu za to, ili samo "prijete praznom puškom".
Hvala na odgovoru.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija