Jump to content

Stegovni postupak


anonimno

Preporučene objave

Prema postu se vidi da si ili u vojsci ili u policiji. Dakle Zakon o državnim službenicima i namještenicima je pretrpio neke promjene ne tako davno tako da bi morao prije malo to pogledati a onda odgovoriti. Obzirom na dosadašnja iskustva u vojsci ne znam kako to ide ali u policiji su davali i otkaze ljudima za vrijeme trajanja bolovanja na temelju stegovnih postupaka. Koliko je to zakonski i u skladu sa Zakonom o radu nemam pojma ali mislim da bi upravni sud o tome dao svoje mišljenje koje baš ne bi bilo pozitivno po policiju ali pustimo tona stranu. Ako možeš dati malo više podataka o postupku a pogotovo da li je pokrenut samo stegovni ili još koji paralelni postupak Kazneni ili prekršajni, da li se radi o neposrednom propustu i da li je došlo do oštečenja treće strane tj da li je tvojom radnjom oštečena treća osoba van vojske ili policije ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

PRESVETLI DAJ MI ODGOVORI NA PITANJA: Skinut sam iz OSRH nečasno 2002. zbog u onom trenutku osnovane sumnje . Do 2004. mi je trajal civilni postupak na kojem sam pravomoćno oslobođen i sad radim kao zaštitar.Želio bi da mi odgovoriš na pitanjce .Koji je način da mi se obnovi postupak (vojnostegovni) ili da se vratim u Hv budući da su mi 1. i 2. vojnostegovni sud odbili zahtjev ,popušil sam Upravni postupak i Ustavni mi se proglasil nenadležnim za obnovu postupka ????Kaj sam trebal dati Ustavnu tužbu jer mi je po čl. 28 Ustava RH, MORH povrijedil moja Ustavna prava ili kaj????zbilja imam osjećaj da sam v slepom crevu propisa i zakona u RH

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija