anonimno objavljeno: 26. travanj 2007. Dijeli objavljeno: 26. travanj 2007. Sverca sam se u busu i uvatilo me...da sam osobnu i napisalo mi kaynui,sta ako sad ne platim ovu kaznu u 15 dana,koje je onda shema...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 26. travanj 2007. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2007. protiv vas će biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, nadležnom prekršajnom sudu. jednostavnije vam je sad platiti, u protivnom ćete zaraditi još i novčanu kaznu, troškove prekršajnog postupka, kao i podmirenje štete učinjene poduzeću koje obavlja prijevoz putnika Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 26. travanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2007. ma i prije mi se to dogodilo pa nisan platia...pa mi nije nista doslo.....mislim da radi neki 60 kn oni nece radit neku frku,a ja kako sam srednjoskolac neman bas puno dzeparca...pa ga ni ne mislim potrosit na placanje neke kaznice.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 26. travanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2007. Ma sta ti toliko brines o kazni kad te do sada nije naucila skola kao ni starci kulture da se usluge prijevoza pla caju. Probaj malo razmislit koliko kosta autobus za takve i te be slicnima. Sta da vas neko vozi besplatno, kako bis sebi priustio neki egoisticki neizivljeni gust. A sta da ti neko ide spavat u krevet samo zato sto ga nema. Nisam sofer, ali sam bio student i nikad mi nije palo na pamet da nekog svijesno idem zajebat kao ti. Taj isti sofer ima nad njime kontrolu, i kako je onda njemu kad mu nadju jednog (.....) takvog kao sto si ti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zip odgovoreno: 26. travanj 2007. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2007. je napisao: Ma sta ti toliko brines o kazni kad te do sada nije naucila skola kao ni starci kulture da se usluge prijevoza pla caju. Probaj malo razmislit koliko kosta autobus za takve i te be slicnima. Sta da vas neko vozi besplatno, kako bis sebi priustio neki egoisticki neizivljeni gust. A sta da ti neko ide spavat u krevet samo zato sto ga nema. Nisam sofer, ali sam bio student i nikad mi nije palo na pamet da nekog svijesno idem zajebat kao ti. Taj isti sofer ima nad njime kontrolu, i kako je onda njemu kad mu nadju jednog (.....) takvog kao sto si ti. Nekad je to bila sramota, auuuu brale crvenilo se!! U autobusu da te uhvate bez karte, brrr, užasavam se pogleda putnika!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 28. travanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2007. koji ste vi moralisti....a na poslu gledate di sta mozete zabusat,koji racun stornirat,porez ''krvo'' prijavit....zato mi ne se...e sta cu i kako radit!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 30. travanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2007. editirano! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 2. svibanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2007. Drago mi je da ste shvatili moju poruku. Ali psovka je izraz misljenja. Mislim da nisam upotrijebio niti jednu stranu rijec koja se nebi mogla razumijet ili protumacit tom balavcu. Hvala kuci na korekciji. Priznam i to da ste dobro ucinili, ali sam bio bas u tom i takvom afektu u tom momentu. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.