Bitanga i princeza objavljeno: 7. rujna Dijeli objavljeno: 7. rujna Vlasnik poslovnog prostora sklopio je ugovor o zakupu istog na neodređeno vrijeme sa otkaznim rokom od tri mjeseca a ja ga kao suvlasnik nisam potpisao niti me je naveo u odredbama ugovora kao suvlasnika.Ovjren je kod javnog bilježnika Da li je ovakav ugovor važeći? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Crnimrav odgovoreno: 8. rujna Dijeli odgovoreno: 8. rujna prije 16 sati , Bitanga i princeza je napisao: Vlasnik poslovnog prostora sklopio je ugovor o zakupu istog na neodređeno vrijeme sa otkaznim rokom od tri mjeseca a ja ga kao suvlasnik nisam potpisao niti me je naveo u odredbama ugovora kao suvlasnika.Ovjren je kod javnog bilježnika Da li je ovakav ugovor važeći? Nevažeći je. Bitanga i princeza 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bitanga i princeza odgovoreno: 8. rujna Autor Dijeli odgovoreno: 8. rujna prije 4 sati , Crnimrav je napisao: Nevažeći je Po kom članku ZOO, hvala lijepa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bobo4 odgovoreno: 14. rujna Dijeli odgovoreno: 14. rujna (uređeno) Dana 08. 09. 2024. u 17:21, Bitanga i princeza je napisao: Po kom članku ZOO, hvala lijepa Čl. 38. Zakon o vlasništvu i drugim stvarnim pravima A možda je raspolagao samo svojim dijelom U ZOO v. od čl. 519. o takvom ugovoru. uređeno: 14. rujna od bobo4 Bitanga i princeza 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.