sused objavljeno: 10. rujna Dijeli objavljeno: 10. rujna Poštovani! Suvlasnik sam dijela nekretnine (livada) koja se sastoji od dvije k.č. i čini jednu cjelinu. Upisan sam kao suvlasnik na obadvije čestice. Jedino ja uredujem i uzivam 1/3 ukupne površine a toliko mi pripada po kvadraturi koja glasi na mene. Predao sam prijedlog za razvrgnučem suvlasničke zajednice kod nadleznog suda. Od pet protustranaka smo se jedna očitovala na moj prijedlog i suglasna je da se provede dioba. Ostali se nisu očitovali. Dali je moguče da sud odbaci moj prijedlog? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LjuboZG odgovoreno: 15. rujna Dijeli odgovoreno: 15. rujna Ne, sud neće odbaciti vaš prijedlog samo zato što se ostali nisu očitovali. Upravo tome sud i služi, da ste se mogli dogovoriti to biste napravili mimo suda. Bitno je da su ostali suvlasnici primili vaš prijedlog (pa makar i putem oglasne ploče), a to što se nisu očitovali je njihov problem. Sud će provesti postupak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.