Ivica1212 objavljeno: 10. rujna Dijeli objavljeno: 10. rujna Poštovani Imam dvoje djece za koje plaćam uredno svaki mjesec alimentaciju. Starija kćer ima 19 godina i završila je srednju školu i od prošloga tjedna se zaposlila i započela raditi u svojoj struci. Mene zanima dali imam pravo prestati plaćati alimentaciju za stariju kćer i ako imam pravo da ne trebam plaćati što trebam ja napraviti. Dali ja trebam podnijeti zahtjev ili moja kćer mora sama treba naglasiti sudu da je završila školu i zaposlila. Takoder me zanima dali se sve to može riješiti pismenim putem ili treba osobno. Zanima me jer ne živim u Hrvatskoj dok moje kćeri žive sa majkom u Hrvatskoj. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TonyBob odgovoreno: 10. rujna Dijeli odgovoreno: 10. rujna Morate podnijeti zahtjev za prestanak plaćanja alimentacije sudu prema mjestu prebivališta djeteta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.