latoti objavljeno: 11. rujna Dijeli objavljeno: 11. rujna Pozdrav, može pomoć? u slučaju ako dobijem posao upisničara u drž. odvjetništvu i kad bi se radila sigurnosna provjera je li bi utjecalo na nedobivanje posla to što moj otac ima prijavu za remećenje javnog reda i mira , ja osobno nisam kažnjavana . Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 12. rujna Dijeli odgovoreno: 12. rujna Nema veze on s tobom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
latoti odgovoreno: 3. listopada Autor Dijeli odgovoreno: 3. listopada Dana 12. 09. 2024. u 6:51, sivko je napisao: Nema veze on s tobom. Kako nema pa to je sigurnosna provjera II. stupnja , ako traže informacije o obitelji zar ih neće provjeravati? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 4. listopada Dijeli odgovoreno: 4. listopada Ja ja,stari je opasan po državu jer je jednom narušavao javni red i mir.Možeš mislit. Van Gogh 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
latoti odgovoreno: 5. listopada Autor Dijeli odgovoreno: 5. listopada Dana 04. 10. 2024. u 6:40, sivko je napisao: Ja ja,stari je opasan po državu jer je jednom narušavao javni red i mir.Možeš mislit. Znači moji roditelji nemaju veze sa sigurnosnom provjerom za posao II. stupnja već samo ja bitna ako sam dobro shvatila ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 6. listopada Dijeli odgovoreno: 6. listopada Ti si jedina bitna,a na njih e samo " baciti pogled". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.