Tugomir objavljeno: 12. rujna Dijeli objavljeno: 12. rujna Ukratko.. Radi se o kreditu u kojem sam suduznik/jamac pokojnom bratu..za otplatit ima jos cca 1,5 godina..kako je ostavinska odgodena tj nije nista rijeseno jer se trenutno sude dvije obitelji..u toj kuci zivi osoba sa kojom je on bio u "vezi" sa njihovom malodobnom djecom iako je on bio u zakonitom braku sa drugom "zenom".. Zapravo me zanima sljedece,kako ja placam kredit posto sam jamac i rekli su u banci da je to najbolje sve dok ne dode rjesenje od ostavinske,neko drugi zivi u toj kuci,i briga ga,to me zapravo i najvise smeta..sto ce se desit ako prestanem placat,ok ide mi ovrha,ali mogu mi uzeti samo trecinu place..to nije dovoljno za ratu kredita..daaali i pod kojim uvijetima oni aktiviraju hipoteku,jer ta kuca je dana kao zalozno pravo i banka je upisana..kuca se vodi na brata 1/1 ..dali uopce ja mogu traziti da oni to aktiviraju? Raiffeisen banka je u pitanju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.