FZg objavljeno: 14. rujna Dijeli objavljeno: 14. rujna (uređeno) Poz, imam 17 i zaustavljen sam na otoku na lokalnoj cesti na mopedu bez vozacke. Tehnicki je ispravan ,posjeduje prometnu i sve dokumente te nisam pocinio prekrsaj. Zaustavljen sam 20m ispred vlastite kuce, bez imalo bahacenja ili bjega. Zanima me da li mi prijeti zabrana polaganja( i koje kategorije) ili samo neka opomena. Hvala uređeno: 14. rujna od FZg Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 15. rujna Dijeli odgovoreno: 15. rujna (uređeno) 1320 eura,6 bodova i zabrana od 3 mjeseca.A i onaj tko ti je dao motor bi mogao fasovat oko 400 eura. uređeno: 15. rujna od sivko Van Gogh, vas i drot13 1 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
FZg odgovoreno: 15. rujna Autor Dijeli odgovoreno: 15. rujna zabrana za sve kat. ili samo za motore Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 15. rujna Dijeli odgovoreno: 15. rujna Zabrana vrijedi za onu kategoriju kojom je počinjen prekršaj. Ako skupiš još koji bod, vozačka će ti biti odmah poništena, morat ćeš čekati dvije godine i ponovno polagati. Van Gogh 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
FZg odgovoreno: 15. rujna Autor Dijeli odgovoreno: 15. rujna Ok ,hvala. Sad na sudu kajanje pa molit se najboljem Van Gogh 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.