SebastijanML objavljeno: 15. rujna Dijeli objavljeno: 15. rujna Postovani! Saznao sam da je obiteljska kuća upisana u katastru na pokojnog djeda,njegova žena(baka) je živa ali nije navedena vlasnik,osim mog pokojnog oca dva su živa potomka (braća od tate) i samo je jedan upisan na dogradnji kuće pa me zanima kako do nekretnine tj djela nje... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivo Kermartin odgovoreno: 15. rujna Dijeli odgovoreno: 15. rujna prije 6 sati , SebastijanML je napisao: Postovani! Saznao sam da je obiteljska kuća upisana u katastru na pokojnog djeda,njegova žena(baka) je živa ali nije navedena vlasnik,osim mog pokojnog oca dva su živa potomka (braća od tate) i samo je jedan upisan na dogradnji kuće pa me zanima kako do nekretnine tj djela nje... Bitno je sto piše u zemljišnim knjigama jer one registriraju vlasnistvo, katastar je u tom smislu nebitan Miran89 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: 15. rujna Dijeli odgovoreno: 15. rujna Jel ikad provedena ostavinska iza dida? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.