Sonic Master objavljeno: 16. rujna Dijeli objavljeno: 16. rujna Pozdrav svima, nadam se da nisam pogriješio mjesto objave ove teme. Imam situaciju u kojoj osoba koja živi u mojoj ulici stalno krši pravilnik o komunalnom redu. Ta osoba ima poznanasvo/ prijateljstvo sa ljudima u gradskoj komunalnoj upravi. Osim šta se njihovo prijateljstvo zloupotrebljava pa moja prijava i prijava mojih susjeda ne daje rezultate pa sa kršenje nastavlja , još veći problem je sta osoba koju prijavljujemo dobija i / ili doznaje za sadržaj mailova koje mi šaljemo. Kao laiku čini mi se u najmanju ruku da se krši odredba o GDPRu a slutim da se sa činjenicom da gradska služba " proslijeđuje" mailove trećoj strani ( prekršitelju) ovdje postoji još prekršaja. Molim forumaše koji poznaju "tematiku" da prokomentiraju ovu objavu i savjetuju o eventualnim koracima koje bih mogao poduzeti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bobo4 odgovoreno: 16. rujna Dijeli odgovoreno: 16. rujna (uređeno) Možete tražiti sve (službene) emailove koji vas spominju, v. SAR Ja bih se obratio javnosti, npr. u lokalnoj Fb grupi, uz poštivanje privatnosti, znači zacrniti imena ljudi. (Baš sam stavio sličan post.) Možda i lokalnim medijima, ako su neovisni, tj. ako ih ne financira JLS. E da, obratio sam se i Gradskom vijeću (i dobio odgovor da komunalna služba ne narušava ustavna prava). uređeno: 16. rujna od bobo4 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sonic Master odgovoreno: 21. rujna Autor Dijeli odgovoreno: 21. rujna Dana 16. 09. 2024. u 10:02, bobo4 je napisao: Možete tražiti sve (službene) emailove koji vas spominju, v. SAR Ja bih se obratio javnosti, npr. u lokalnoj Fb grupi, uz poštivanje privatnosti, znači zacrniti imena ljudi. (Baš sam stavio sličan post.) Možda i lokalnim medijima, ako su neovisni, tj. ako ih ne financira JLS. E da, obratio sam se i Gradskom vijeću (i dobio odgovor da komunalna služba ne narušava ustavna prava). Poštovani, priznajem da ne razumijem vaš odgovor. Kojoj "javnosti" da se obratim? Zanima me da li u navedenom slučaju ima kršenja zakona / pravilnika ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bobo4 odgovoreno: 21. rujna Dijeli odgovoreno: 21. rujna Recimo medijima. > da li u navedenom slučaju ima kršenja zakona Ne razumijemo se najbolje Ako napišete SAR, to nije kršenje zakona Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.