realdeal1212 objavljeno: 16. rujna Dijeli objavljeno: 16. rujna (uređeno) Pozdrav, Naručio sam preko interneta iz zemlje van EU lijek Propeciu koja sadrži aktivnu tvar finasterid. Danas mi je došla obavijest od carine da moram priložiti dokaz o vrijednosti robe i ispuniti izjavu o vrijednosti robe. Hoću li upasti u probleme ako (ako već nisu) carinici otvore i vide što je zapravo unutra? Što bih trebao napraviti, poslati podatke i nadati se najboljem ili ne poslati ništa, praviti se lud i pustiti ih da vrate pošiljku pošiljatelju. Molim pomoć jer ću izludit od brige. uređeno: 16. rujna od Spitfire Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: 16. rujna Dijeli odgovoreno: 16. rujna Traze podatke da naplate pdv ili carinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ToniPernar odgovoreno: 17. rujna Dijeli odgovoreno: 17. rujna Nije samo za carinu, identicnu situaciju sam imao prije godinu dana, i oduzeli su mi paket - no to zato jer je narucen iz zemlje koja nije u EU (Indija). Ako si iz neke EU clanice ili njihovih trade partnera onda ce ti vrlo vjerojatno samo naplatit carinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.