suncokretka objavljeno: 17. rujna Dijeli objavljeno: 17. rujna Živim u prizemlju višekatne stambene zgrade, ulaz u stan mi je iz vrta. Moje pitanje, da li smijem napraviti nadstrešnicu poviše ulaznih vrata od stana i da li mi je potrebna suglasnost svih stanara ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
slavko1941 odgovoreno: 19. rujna Dijeli odgovoreno: 19. rujna Ako postavljate onu klasičnu nadstrešnicu iznad ulaznih vrata koja štiti ta vrata od vremenskih nepogoda, a nije na pročelju zgrade već sa strane vrta mislim da nećete trebati suglasnost svih stanara. Ali bi bilo dobro da se savjetujete sa upraviteljem zgrade prije bilo kakvog posla sa tom nadstrešnicom. Navodim to iz razloga što svagdje postoje pojedinci koji samo čekaju da mogu napakostiti bez obzira na što se to odnosi, njihove namjere uglavnom nisu dobronamjerne, pa to treba unaprijed neutralizirati. Van Gogh i Davor80 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Caedris odgovoreno: 20. rujna Dijeli odgovoreno: 20. rujna Da ne otvaram novu temu, nadovezujem se na ovu. Kako bismo se zaštitili od kiše, natkrili bismo terasu "uvučenog kata" bioklimatskom pergolom (dakle, nikakvo zatvaranje/ostakljivanje, samo aluminijska konstrukcija i pokrov od pomičnih lamela). Dio terase kojeg bismo natkrili je oko 30m2. Što nam sve treba od papira i dozvola, ako išta, kako bi sve bilo po zakonu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
slavko1941 odgovoreno: 20. rujna Dijeli odgovoreno: 20. rujna Da vas podsjetim što sam prije napisao: najbolje je rješenje kontaktirati upravitelja zgrade i dobiti ćete sve odgovore na vaša pitanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.