Bnovski objavljeno: 18. rujna Dijeli objavljeno: 18. rujna Koliko dugo treba čekati rješenje nakon obavljenog vještačenja u hzzmo na isto čekam 60 dana na vještačenje sam čekao 14 mjeseci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dinko73 odgovoreno: 18. rujna Dijeli odgovoreno: 18. rujna Meni je rješenje iz HZMO stiglo nakon 6 mjeseci. Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Akiko odgovoreno: 18. rujna Dijeli odgovoreno: 18. rujna Bnovski, meni je stiglo nakon 10 ipol mjeseci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bnovski odgovoreno: 19. rujna Autor Dijeli odgovoreno: 19. rujna Hvala na odgovoru, znači od predaje zahtjeva do rješenja 2 g. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
CULUK odgovoreno: 19. rujna Dijeli odgovoreno: 19. rujna Ja sam na hzmo predao dokumentaciju ima 6 mjeseci,jos niti poziv za vjštacenje nije stigao... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Robert Hasija odgovoreno: 19. rujna Dijeli odgovoreno: 19. rujna Pozz Ne znam hoću li pomoći.. U siječnju ove godine podnio sam u Tvrtkovoj 5 zahtjev za mes.vještačenje zbog novog operativnog zahvata gdje au mi ugrađeni šarafi u zglob... Nakon 3 mjeseca , poslao sam upit, kad će vještačenje...odgovor..u postupku je...nakon 6 mjeseci ponovo pišem upit na koji mi stiže odgovor, da je vještačenje obavljeno u Centru za vještačenje...Šubičeva 1, te da su poslali svoj nalaz u Tvrtkovu , da mi napišu Rješenje... Onda sam ponovo pitanje o tome kakvo je to vještačenje kad nisam pozvan da me dr.vidi...i ako je to nova praksa, mogao sam onda drugačije ,,pripremiti,, dokumentaciju za vještačenje. Do danas, niti odgovor, niti Rješenje. Tako da se nemojte čudit da niste pozvani, i da još čekate... L.p. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.