anonimni član objavljeno: 18. rujna Dijeli objavljeno: 18. rujna Poštovani molim vas pomoć, baka i djed traže viđanje koje im nije uskraćeno ali je pod uvjetom da viđaju kod majke u stanu zbog sigurnosti djeteta, situacija je takva da su baka i djed zanemarili svoju djecu te djeca nisu pod nadzorom(djete odnosno "stric" je problematično i opasno, radi probleme,agresivan je, na tabletama za živce, itd... ima tu puno toga da nejdem na dugo i na široko)i iz tog razloga ja kao majka smatram da to nije sigurno okruženje za moje djete i ne puštam ga samog s njima niti kod njih, otac je također potpisao da se slaže u planu koji je sastavljen i predan na sud, predali su na czss zahtjev u kojem su lagali da im nije dozvoljeno viđanje(od pocetka im je dozvoljeno kako sam navela da ga kogu doći vidjeti kada žele uz prethodnu najavu) i ne prihvaćaju moj uvjet te je soc radnica rekla da kogu podnijeti tužbu, sada mene interesira koja su moja prava i kako se obraniti od toga? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ancica odgovoreno: 1. listopada Dijeli odgovoreno: 1. listopada baka i djed će vas tužiti. zavod će napraviti obradu i poslati mišljenje na sud. sud će odlučiti o susretima. vaše i pravo i obveza su dobrobit djeteta, dakle, navest ćete i u razgovoru u zavodu i na sudu zašto smatrate da je opasno da dijete odlazi tamo i tamo zbog toga i toga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.