bobyx objavljeno: 19. rujna Dijeli objavljeno: 19. rujna Trebao bi izvaditi Vlasnički list za jedno zemljište, međutim vidim da je na tom dokumentu moja stara adresa prebivališta, a koju sam promijenio prije desetak godina. Kontaktirao sam više kontakata u svezi toga , a u međuvremenu i naišao na ovaj članak https://mpudt.gov.hr/vijesti/automatska-promjena-podataka-u-zemljisnoj-knjizi/21631?big=0 Nadležan općinski sud sam pitao zašto to nije automatski ažurirano, ali i nakon više izmijenjenih mailova, oni to jednostavno ignoriraju i šalju me da to obavim preko javnog bilježnika. Da li zaista to moram obaviti preko javnog bilježnika ili treba biti uporan i tražiti da oni to sami ažuriraju preko baze MUPa ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: 19. rujna Dijeli odgovoreno: 19. rujna Nece oni sami to rijesit, morat cete preko biljeznika. Iz prve ruke znam da mijenjaju samo onima koji su se uknjizili nakon 1.1.2020. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.