kresimir.bartulovic objavljeno: 19. rujna Dijeli objavljeno: 19. rujna Poštovani, zanima me kako izračunati omjer nasljeðene zemlje u m2. Parcela je 1250 m2, a moj suvlasnički dio je 1/40. Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vas odgovoreno: 19. rujna Dijeli odgovoreno: 19. rujna 31,25 m2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kresimir.bartulovic odgovoreno: 19. rujna Autor Dijeli odgovoreno: 19. rujna Molim vas pojašnjenje kako se to računa? Jer isto tako imam na odreðenim parcelama 1/320 i 192/1915. koji je postupaj izračuna kod tih ćudnih omjera! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: 19. rujna Dijeli odgovoreno: 19. rujna udio kroz cjelina x površina parcele. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.