anonimna_građanka objavljeno: 22. rujna Dijeli objavljeno: 22. rujna Poštovanje, Molim pravni savjet: U blokadi sam već nekoliko godina i koncem ove godine planiram izaći iz iste. Sada mi se nudi mogućnost kupovine automobila, ali me zanima da li mi u ta tri, četiri mjeseca koliko mi treba da riješim blokadu isti može biti oduzet. Je li dobra odluka prepisati automobil na mene? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimna_građanka odgovoreno: 23. rujna Autor Dijeli odgovoreno: 23. rujna Zna li netko odgovor, molim Vas? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LjuboZG odgovoreno: 24. rujna Dijeli odgovoreno: 24. rujna Automobil vam neće biti automatski oduzet, ali ovrhovoditelj može sudu podnijeti prijedlog za promjenu predmeta i sredstva ovrhe i predložiti provedbu ovrhe na automobilu. Ako ionako dug planirate otplatiti dug do kraja godine, ne vjerujem da će u ta 3-4 mjeseca ovrhovoditelj izvršiti provjeru imate li neke druge imovine u svojem vlasništvu i podnijeti prijedlog sudu. čudo 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.