Senada82 objavljeno: 24. rujna Dijeli objavljeno: 24. rujna (uređeno) Uzela sam iz trgovine nesto za 50 eur prije par dana. Jucer me trgovkinja suocila s tim da su na kameri vidjeli zenu slicnu meni koja je uzela proizvod. Od straha sam porekla i otisla. Sad bi najradije to vratila jer nije ni kotisteno a nemam hrabrosti jer smo u malom mjestu i svi sve znamo pa mi je neugodno do bola. Naucila sam lekciju. Sto mi mogu napraviti? Jucer sam platila karticom pa vjerovatno imaju moje podatke uređeno: 24. rujna od Senada82 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Senada82 odgovoreno: 24. rujna Autor Dijeli odgovoreno: 24. rujna (uređeno) Ako im posaljem taxijem (uber) proizvod (jer mi je neugodno) da li bi to bilo prihvatljivo rjesenje? Sto sa snimkom kamere i trgovkinjom koja je posumnjala u mene? Ako me prijave policiji zbog snimke kako da dokazem da sam proizvod vratila to me muci uređeno: 24. rujna od Senada82 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 25. rujna Dijeli odgovoreno: 25. rujna Rekla je sličnu tebi,znači ništa. Vrati što prije pa sigurno neće poduzimati ništa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Senada82 odgovoreno: 25. rujna Autor Dijeli odgovoreno: 25. rujna Hvala Vam na odgovoru. Poslala sam proizvod natrag u koverti uz ispriku (bez potpisa) i 20 eur za kavu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.