mario332 objavljeno: utorak u 10:18 Dijeli objavljeno: utorak u 10:18 Ovako, imam jedno pitanje, na jednom ZK ulošku u gruntovnici se vodi zadruga. Sad me interesira dali ja sam mogu vidjeti tko su upisani vlasnici i koliko ih ima koji se vode u toj zadruzi i ako mogu kome se obratiti po tom pitanju. Ili to mora ići putem odvjetnika? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: utorak u 16:30 Dijeli odgovoreno: utorak u 16:30 Pretpostavljam da mislite kupit tu parcelu, a za to vam treba osoba ovlaštena za zastupanje zadruge i s njim sve dalje rješavate. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mario332 odgovoreno: utorak u 17:37 Autor Dijeli odgovoreno: utorak u 17:37 Ne,3 parcele su u pitanju a te parcele se katastarski vode na ocu 1/1 ali katastarski ne znaci nista ako nije provedeno gruntovno,a u gruntovnici se na tom jednom ZK ulosku sve te 3 parcele vode na zadrugu 1/1 pa mene sad samo interesira dali ja sam mogu samo vidjeti koliko je uopce osoba upisano u toj zadruzi. Znaci dali ja kao fizicka osoba mogu negdje podnijeti zahtjev da mi izlistaju te osobe koje se vode na tim parcelama. Ili mi treba odvjetnik da podnese zahtjev da se to vidi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.