noda88 objavljeno: 1. listopada Dijeli objavljeno: 1. listopada Pozdrav, Prije 20ak dana vozeci automobil, netom ispred mene se dogodio veliki odron kamenja. Nisam stigao ni reagirati i presao preko dosta kamenja te ostetio automobil. Odmah sam zvao policiju, koja je dosla ujuteo i napravila ocevid... Moje pitanje je mogu li i od koga traziti naknadu stete (oko 3000€) Nemam kasko Cesta se nalazi na otoku Mljetu, nema nikakvih znakova za moguci odrnon, a na toj cesti cu cesti odroni. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 1. listopada Dijeli odgovoreno: 1. listopada Štetu tražiš od onoga tko održava cestu.Županija ili grad. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
noda88 odgovoreno: 1. listopada Autor Dijeli odgovoreno: 1. listopada Moze pojasnjenje kako? jel preko odvjetnika ili...? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 2. listopada Dijeli odgovoreno: 2. listopada Prijavi štetu u svojem osigura pa ćete onda lako.Ali moraš imati i papira iz policije kako je do nezgode došlo.Moglo bi bit čupavi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.