LF999MI objavljeno: 1. listopada Dijeli objavljeno: 1. listopada Prije par godina jedan zaposlenik je prema meni vršio mobing. Zlostavljanje je bilo tako intenzivno da sam završila kod psihijatra s terapijom koju sam uzimala nekoliko mjeseci. Sada je poslodavac odlučio da mene i mog zlostavljača stavi u isti tim. Ja se njega bojim i bojim se da ću se opet vratiti terapijama i doktorima. Iako me svi uvjeravaju da se ne moram bojati, zlostavljanje koje sam doživjela je bilo tako jako da je opet prevladao strah, napadaji panike, nesanica. Što ja po pitanju toga mogu napraviti kako bi poslodavac shvatio ozbiljno "stanje" u kojem se sada ja nalazim? Mogu li ja odbiti rad s njim radi straha od ponovnog zlostavljanja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gala385 odgovoreno: 1. listopada Dijeli odgovoreno: 1. listopada Proučite članak 134. Zakona o radu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.