Jump to content

MOLIM HITNO! ZASTARA


anonimno

Preporučene objave

Dana 02.02.1999 pokrenut je prekršajni postupak u predmetu financijskog prekršaja. Prvostupanjsko rješenje doneseno je 09.03.2001. Uložena je žalba. Drugostupanjsko rješenje o odbijanju žalbe doneseno je 09.12.2004. a dostavljeno 07.04.2005. Postoje li pretpostavke za nastupanje zastare? Obzirom da sutra, 06.04.2005 istječe rok za podnošenje tužbe Upravnom sudu, molim odgovor što prije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Krenemo li logikom stvari (ako uzmemo za nespornu činjenicu da je nastupila aposolutna zastara) nešto mi ustinu nije jasno. Ako je drugost. organ rješio u povodu žalbe, pretpostavljam da je redovan postupak okončan. Uputa o pravnom lijeku podnošenja tužbe Upr. sudu bi u tom slučaju bila što? Izvanredni pravni lijek? Ako Upr. sud nema veze s zastarom, tj. ako prigovor zastare ne bi mogao biti istaknut tim putem, što preostaje? Rješenje bi postalo izvršno usprkos zastari, ili bi se trebalo paziti po služb. dužnosti? Ako bi trebao, koji organ u ovom stadiju?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija