SVEN90 objavljeno: 29. studenog objavljeno: 29. studenog POZDRAV, Potrebna mi je pomoc jer nemam nikakvog iskustva sa situacijom u kojoj se nalazim I potrebno mi je savijetovanje, pomoc I rijesenje. Zivim I zaradujem u Austriji zadnjih Godinu Dana, tj tocno od 23.9.2023 I trebam ispunit nekakve porezne obrazce koji meni izgledaju kao slagalica strave. Voljan Sam I platiti strucnu osobu za usluge navedenog problema, TJ da mi ispunit I prilozi obrazce na E-poreznu. Ili ako to nije moguce da mi SE objasni slikovito na koji nacin I Kako da to ja samostalno ucinim. Mogu prilozit od Austrijkog finanzamta sve crno na bjelo moje informacije o bruto/netto I poreznim informacijama Kako bih SE razrijesilo trenutno stanje. Sven Svoboda Citiraj
Bitanga i princeza odgovoreno: petak u 21:32 odgovoreno: petak u 21:32 Dana 29. 11. 2024. u 20:24, SVEN90 je napisao: POZDRAV, Potrebna mi je pomoc jer nemam nikakvog iskustva sa situacijom u kojoj se nalazim I potrebno mi je savijetovanje, pomoc I rijesenje. Zivim I zaradujem u Austriji zadnjih Godinu Dana, tj tocno od 23.9.2023 I trebam ispunit nekakve porezne obrazce koji meni izgledaju kao slagalica strave. Voljan Sam I platiti strucnu osobu za usluge navedenog problema, TJ da mi ispunit I prilozi obrazce na E-poreznu. Ili ako to nije moguce da mi SE objasni slikovito na koji nacin I Kako da to ja samostalno ucinim. Mogu prilozit od Austrijkog finanzamta sve crno na bjelo moje informacije o bruto/netto I poreznim informacijama Kako bih SE razrijesilo trenutno stanje. Sven Svoboda Poštovani Uopće nije razvidno o čemu se radi iz onog što ste napisali ali ako imate pristup e-poreznoj kada otvorite stranicu na dnu će vam biti njihov kontakt u vidu maila na koji možete postaviti razna pitanja koja su vezana za korišćenje sustava e-porezna. Odgovoriće vam sigurno Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.