Jump to content

Jedan događaj, dva predmeta, kontradikcija

Preporučene objave

objavljeno:

Događaj je od 1.svibnja 2022.
Prvi predmet u vezi osobne iskaznice je zaključen nakon 5 mjeseci, izgubio sam, nisam se uspio žaliti.
Drugi predmet u vezi remećenja javnog reda i mira je došao na red nakon 2 i po godine, to je u tijeku.

Isti događaj policijski službenik opisuje različito u ta dva predmeta, pa me zanima RADI LI SE O KONTRADIKCIJI, što bih prijavio nadležnima u županijskoj PU.
Hvala!

usporedba2.thumb.png.0e5fa0efce546e4ed173657f5b5bc8e1.png

odgovoreno:

Optužen si za narušavanje javnog reda i mira po čl.13 i ni suca ni ikoga drugoga ne zanima što je s tvojim nedavanjem osobne iskaznice.

Pošto je predmet na sudu nemaš više ništa sa PU niti te oni mogu spasiti od povreda čl.13.

To ti je ukratko a sad ti možeš kemijat kako hoćeš i što hoćeš.

odgovoreno:

Hvala. Sad ne gledam taj dio, za koji me optužuju 'vlasnik' (lokalni moćnik) i konobar. Lokal je gradski, moćnik je u danom trenutku bio predsjednik komisije za gradske nekretnine, a kao vlasnik tvrtke/restorana se vodio njegov dugogodišnji prijatelj.

U fokusu su tvrdnje jednog policijskog službenika, eventualno arhivirani predmet u vezi osobne iskaznice, na koji se nisam uspio žaliti, čak sam i platio 2/3 kazne.

odgovoreno:

To sa osobnom je završena priča.

Tu sad nije bitno čiji je lokal i tko je i što je taj gradski moćmik.Bitno je da li si narušavao javni red sa svađom ili vikom ili na drugi način i samo to će suca zanimati.

odgovoreno:

Čini mi se da stoji ovo s policijskim službenikom. To je ono što mi je sad bitno.

Ako je to točno, a zbog njegovog svjedočenja sam osuđen za osobnu, tada bih možda mogao tražiti obnovu postupka. (Nisam se uspio žaliti zbog stresa, jer mi je istovremeno napakirano kazneno djelo.)

odgovoreno:

Opet kemijaš ali u prazno.Lijevu sliku objesi mačku o rep.

Što se tiče desne slike da li si:prijavio prijetnju gaženjem,da li si prijavio čupanje vrata i prijetnju ludnicom...Očito nisi.I nakon 2 godine od događaja ti bi nešto.Trebao si naći nekog odvjetnika pa neka rješava stvari ali po slovu zakona i propisa.

Pošto sam upoznat sa predmetom ti imaš problem sa kafićem/restoranom/konobom za koji vlasnik ima odobrenje od nadležnih organa i ti tu ne možeš ništa.Običnim rječnikom rečeno ili trpi ili odseli.Hebi ga ali tako je.

odgovoreno:

> Lijevu sliku objesi mačku o rep.

To sam sve dokumentirao u predmetu o  povredi osobnosti. Ja po svojim plakatima pišem o sukobu interesa, ali kad je uključena korist to se zove korupcija. To govori o vjerodostojnosti svjedoka.

> da li si prijavio prijetnju gaženjem

Dan prije događaja s početka teme prijavio sam prijetnju gaženjem u PP, nažalost snimio sam samo auto kad se počeo udaljavati. Otišao sam i kod dežurnog liječnika po tablete za smirenje. (Nadam se da prijetnju još uvijek mogu prijaviti DORH-u.)

Prijavio sam provalu od strane policije https://legalis.hr/topic/136965-provala-od-strane-policajca/#findComment-705597

> ima odobrenje od nadležnih organa i ti tu ne možeš ništa

Tako izgleda. Ne mogu dobiti ni papir (Akt o mjerama zaštite od buke) koji trebaju za rad iza ponoći, već skoro 6 mjeseci.

> trpi ili odseli

Premjestio sam se prvo u špajzu u centru kata gdje se manje čuje buka s obje strane, bio više mjeseci bez danjeg svjetla, pa onda u nisku tavansku sobicu. Sad sam opet u sobi, po zimi buka bude vikendom, ne vrijedi prijavljivanje u PP, ništa ne naprave ni kad mi pod vibrira, ni kad je preglasno na ulici, ni kad rade do iza 3, vidjećemo što kažu u PU o radu PP.

odgovoreno:

A šta bi mogli reći u PU?Da su ovi iz PP dobro obavili posao.Nosu nadležno za vibriranje podova ni očitavanje decibela.Za mjerenje buke je nadležna sanitarna inspekcija.Jedino za radno vrijeme je nadležna policija.

I šta je sa provalom?Papala maca?

Snimio auto u odlasku?I gdje je tu prijetnja?Nema je.

Korist treba dokazati.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija