bobo4 objavljeno: 9. siječnja objavljeno: 9. siječnja Događaj je od 1.svibnja 2022. Prvi predmet u vezi osobne iskaznice je zaključen nakon 5 mjeseci, izgubio sam, nisam se uspio žaliti. Drugi predmet u vezi remećenja javnog reda i mira je došao na red nakon 2 i po godine, to je u tijeku. Isti događaj policijski službenik opisuje različito u ta dva predmeta, pa me zanima RADI LI SE O KONTRADIKCIJI, što bih prijavio nadležnima u županijskoj PU. Hvala! Citiraj
sivko odgovoreno: 9. siječnja odgovoreno: 9. siječnja Optužen si za narušavanje javnog reda i mira po čl.13 i ni suca ni ikoga drugoga ne zanima što je s tvojim nedavanjem osobne iskaznice. Pošto je predmet na sudu nemaš više ništa sa PU niti te oni mogu spasiti od povreda čl.13. To ti je ukratko a sad ti možeš kemijat kako hoćeš i što hoćeš. Citiraj
bobo4 odgovoreno: 10. siječnja Autor odgovoreno: 10. siječnja Hvala. Sad ne gledam taj dio, za koji me optužuju 'vlasnik' (lokalni moćnik) i konobar. Lokal je gradski, moćnik je u danom trenutku bio predsjednik komisije za gradske nekretnine, a kao vlasnik tvrtke/restorana se vodio njegov dugogodišnji prijatelj. U fokusu su tvrdnje jednog policijskog službenika, eventualno arhivirani predmet u vezi osobne iskaznice, na koji se nisam uspio žaliti, čak sam i platio 2/3 kazne. Citiraj
sivko odgovoreno: 10. siječnja odgovoreno: 10. siječnja To sa osobnom je završena priča. Tu sad nije bitno čiji je lokal i tko je i što je taj gradski moćmik.Bitno je da li si narušavao javni red sa svađom ili vikom ili na drugi način i samo to će suca zanimati. Citiraj
bobo4 odgovoreno: 10. siječnja Autor odgovoreno: 10. siječnja Čini mi se da stoji ovo s policijskim službenikom. To je ono što mi je sad bitno. Ako je to točno, a zbog njegovog svjedočenja sam osuđen za osobnu, tada bih možda mogao tražiti obnovu postupka. (Nisam se uspio žaliti zbog stresa, jer mi je istovremeno napakirano kazneno djelo.) Citiraj
sivko odgovoreno: 10. siječnja odgovoreno: 10. siječnja Nema obnove procesa zbog tvojeg stresa. Nisi osobnu dao kad je tražio i tu je kraj priče.Ovo drugo su nijanse kojeg nikog ne zanimaju. bobo4 1 Citiraj
bobo4 odgovoreno: 10. siječnja Autor odgovoreno: 10. siječnja OK, hvala na odgovoru. Još mi fali ovaj dio o policijskom službeniku. Citiraj
sivko odgovoreno: 11. siječnja odgovoreno: 11. siječnja Ne kemijaj.A ovo drugo riješi na sudu (vika,galama) na najbolji mogući način. Možeš se to samo žalit PU a na kraju će bit pojeo vuk magare. Citiraj
bobo4 odgovoreno: 11. siječnja Autor odgovoreno: 11. siječnja Hvala. Staviću i dio dijagrama priče. Citiraj
sivko odgovoreno: 11. siječnja odgovoreno: 11. siječnja Opet kemijaš ali u prazno.Lijevu sliku objesi mačku o rep. Što se tiče desne slike da li si:prijavio prijetnju gaženjem,da li si prijavio čupanje vrata i prijetnju ludnicom...Očito nisi.I nakon 2 godine od događaja ti bi nešto.Trebao si naći nekog odvjetnika pa neka rješava stvari ali po slovu zakona i propisa. Pošto sam upoznat sa predmetom ti imaš problem sa kafićem/restoranom/konobom za koji vlasnik ima odobrenje od nadležnih organa i ti tu ne možeš ništa.Običnim rječnikom rečeno ili trpi ili odseli.Hebi ga ali tako je. Citiraj
bobo4 odgovoreno: 11. siječnja Autor odgovoreno: 11. siječnja > Lijevu sliku objesi mačku o rep. To sam sve dokumentirao u predmetu o povredi osobnosti. Ja po svojim plakatima pišem o sukobu interesa, ali kad je uključena korist to se zove korupcija. To govori o vjerodostojnosti svjedoka. > da li si prijavio prijetnju gaženjem Dan prije događaja s početka teme prijavio sam prijetnju gaženjem u PP, nažalost snimio sam samo auto kad se počeo udaljavati. Otišao sam i kod dežurnog liječnika po tablete za smirenje. (Nadam se da prijetnju još uvijek mogu prijaviti DORH-u.) Prijavio sam provalu od strane policije https://legalis.hr/topic/136965-provala-od-strane-policajca/#findComment-705597 > ima odobrenje od nadležnih organa i ti tu ne možeš ništa Tako izgleda. Ne mogu dobiti ni papir (Akt o mjerama zaštite od buke) koji trebaju za rad iza ponoći, već skoro 6 mjeseci. > trpi ili odseli Premjestio sam se prvo u špajzu u centru kata gdje se manje čuje buka s obje strane, bio više mjeseci bez danjeg svjetla, pa onda u nisku tavansku sobicu. Sad sam opet u sobi, po zimi buka bude vikendom, ne vrijedi prijavljivanje u PP, ništa ne naprave ni kad mi pod vibrira, ni kad je preglasno na ulici, ni kad rade do iza 3, vidjećemo što kažu u PU o radu PP. Citiraj
sivko odgovoreno: 12. siječnja odgovoreno: 12. siječnja A šta bi mogli reći u PU?Da su ovi iz PP dobro obavili posao.Nosu nadležno za vibriranje podova ni očitavanje decibela.Za mjerenje buke je nadležna sanitarna inspekcija.Jedino za radno vrijeme je nadležna policija. I šta je sa provalom?Papala maca? Snimio auto u odlasku?I gdje je tu prijetnja?Nema je. Korist treba dokazati. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.