etv objavljeno: 10. svibanj 2007. objavljeno: 10. svibanj 2007. Dali je tko prilikom odlaska u invalidsku mirovinu iz MUP-a dobio otpremninu u dvostrukom iznosu? Citiraj
etv odgovoreno: 18. svibanj 2007. Autor odgovoreno: 18. svibanj 2007. Ako je netko dobio neka se javi. Izlazi mi rok za žalbu pa me zanim dali se vrijedi žaliti. Citiraj
Mrljavac odgovoreno: 19. svibanj 2007. odgovoreno: 19. svibanj 2007. Ako imate opću nesposobnost pokušajte se žaliti jer možda i prođe, a sa profesionalnom nisam siguran da će proći. Vjerojatno će obrazložit da ste sposobni za druge poslove u Državnoj upravi i da je žalba neutemeljena pa nemate pravo na otpremninu u dvostrukom iznosu, iako Vam nisu ponudili nikakav drugi posao. U svakom slučaju nemate što izgubiti ako se žalite. Žalbu ne pišite sami već otiđite kod pravnika u jedan od Vaših sindikata koji će Vam to besplatno napraviti, samo ćete potpisati jedan dokument kojim ćete ga ovlastiti da Vas zastupa u predmetu. Neki su dobili dvostruku otpremninu ali ih je malo. Po svakoj logici i Zakonu o radu, ako ste pretrpili ozljedu u službi za vrijeme radnog vremena i zbog toga idete u invalidsku mirovinu trebate dobiti otpremninu u dvostrukom iznosu ali eto vidite i sami što se događa. Danas čovjek mora biti bezobrazan da bi ostvario neka svoja elementarna prava jer administracija i birokracija te država nikome ništa ne poklanjaju već gledaju da uzmu od onih koji ionako nemaju. Tako je uvijek bilo i čini mi se da se to još dugo neće promijeniti. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.