Jump to content

Jaaako hitno!!!


anonimno

Preporučene objave

mislim da ne jer mi se čini da po garanciji oni su dužno dok traje garancija tu istu perilicu popraviti na vlastiti trošak,a ukoliko to ne uspiju popraviti i ne osposobe vam ju, onda moraju isporučiti novu perilicu...jedino ako ne ispune te svoje obveze znači popravak ili isporuka nove možete tražiti naknadu štete!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...čujte ako je ozbiljan kvar,ako se to desilo u vrlo kratkom roku još se i možete dogovoriti s trgovcem ili barem probati da vam isporuči novu,ali ne možete odmah tražiti raskid ugovora,povrat novaca,naknadu štete...prije nego što su oni ju probali popraviti,reparirati zamjeniti...jer to su njihove obveze,tek kad te obveze ne ispune možete tražiti naknadu štete!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana , probajte se pozvati na Zakon o zaštiti potrošaća :

 

Članak 109.

 

(1) Novčanom kaznom u iznosu od 3.000,00 do 50.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj pravna osoba – trgovac, zajmodavac ili treća osoba ako:

 

– na zahtjev potrošača, proizvod koji ima nedostatak ne zamijeni novim proizvodom ili potrošaču ne vrati iznos plaćen za taj proizvod, odnosno ne snizi cijenu ili uz suglasnost potrošača, ne otkloni nedostatak na proizvodu, a bio je dužan to učiniti (članak 5.)

 

Dobro je znati da nadzor nad provođenjem ovoga Zakona obavlja Državni inspektorat, te drugi nadležni inspektori , u skladu s ovlastima utvrđenim zakonom.

 

Možete kontaktirati i neku od udruga za zaštitu potrošača.

 

Želim Vam odlično zdravlje i brzo rješenje problema !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija