anonimno objavljeno: 11. svibanj 2007. Dijeli objavljeno: 11. svibanj 2007. rade spavaju gdje rade iz bosne radna snaga radi kucu za bosanca žbukaju i sve ostalo kad se preveze policija kroz selo nestanu uvidu magle na sve strane znaci da baš nisu ćisti ali niko nista ne poduzima vec drugu godinu tako nigdje nisu prijavljeni jer sam pitao kolegu policajca niko nezna za njih to mi se cini da ako nekog opljackaju ili sto naprave nikom nista sto poduzet hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zerjav odgovoreno: 11. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2007. Poštovani , nelegalna ekonomija, siva ekonomija, rad na crno, kojim god imenom nazvali taj neslužbeni dio ekonomije najčešći je u građevinarstvu . Inspekcija rada za radne odnose i gospodarska inspekcija će riješiti Vaš problem . Evo i popis ureda Državnog inspektorata prema Područnim jedinicama : PJ Zagreb Prilaz Ivana Visine 1-3 tel. 01/2333777 PJ Rijeka Osječka 50 tel. 051/500-647 PJ Split Put Brodarice 6 tel. 021/407-360 PJ Osijek Šetalište kardinala Franje Šepera 1d 031/250-600 PJ Varaždin Stanka Vraza 4 tel. 042/301-700 telefax: 042/301-703 Želim Vam odlično zdravlje i miran san ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 12. svibanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 12. svibanj 2007. Nazovite policijske službenike za nezakonite migracije u nadležnoj policijskoj upravi i recite im gdje se to nalazi, a možete napisati i anonimno pismo. Oni izlaze van u civilu, pokupe ih i tada državni inspektorat nastavlja svoje ukoliko su radili za nekog od poslodavaca, ukoliko su po sistemu sam svoj majstor i nemaju poslodavca tada policija u upravnom postupku otkazuje boravak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.