Jump to content

Humor, vicevi i zabava - prijedlog uredništvu Legalisa


GaiusI

Preporučene objave

 

Prijedlog uredništvu Legalisa

 

 

Kada se malo pogleda po raznim starim i ne tako starim raznim postovima u Caffe-u, mogu se naći, vjerujem za svakoga, jako dobri vicevi, razne šale...

 

U ponekad tmurnim razdobljima ljudi koji pristupaju ovom portalu moleći za pomoć i nadajući joj se, vjerujem da bi im poseban forum predviđen za neku vrstu raznode (npr. pod nazivom Humor) ponekad mogao uljepšati dan, posebno se vraćajući toj temi u trenutku kada pomoću ovog portala doznaju odgovore na pitanja koja ih muče.

 

"Humor" im sasvim sigurno ne bi dao odgovore, ali bi ih u nekom trenutku mogao ponekad malo oraspoložiti. Vjerujem da je mnogima od nas uvijek lijepo čuti u društvu neki dobar vic kojem se od srca možeš nasmijati.

 

Vicevi na ovom portalu, od kojh bi se sad mogla već napraviti lijepa kolekcija i lijepa zbirka pod nazivom "Zbirka pravnih viceva" ili "Zbirka odvjetničkih viceva" ili ... nije ni bitan naziv ... zaista bi mogli biti još jedan korak u međusobnoj komunikaciji korisnika ovog portala.

 

:misli: :coffe: :misli: :coffe:

 

P.S: Caffe, kao podforum, jest mjesto za to, svakako. Ali, na primjer, vjerujem da dosta novih korisnika koji pristupaju ovom portalu, zapravo ni ne zna za bogatu kolekciju raznog humora i viceva, "sakrivenih" unutar nebrojenih postova ... stoga bi posebna rubrika to mogla vrlo jednostavno i pregledno omogućiti, posebno svakom novom korisniku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

PREBAČENO!

 

prijedlog uredništvu!

 

dopuna već postojećeg prijedloga u kafiću glasi:

 

osim viceva, humora i šaljivih prića, može li i kakva KRIŽALJKA?? svejedno koja bi bila..može i skandinavka, može talijanka..nema veze..

sve za zabavu i razbibrigu i lijepo druženje na ovom portalu..

baš bi to bilo prekrasno da napravite..

 

pa, kad budete razmatrali onaj prvi prijedlog, uzmite u razmatranje i ovaj moj..

 

i molim moderatore da moj prijedlog prebace i stave uz gausilov da se ne izgubi samo zato što je anoniman..a njegov nije..

hvala!!

 

 

 

GaiusI

Veteran

Pristupio: 3/4/2006

Broj objava: 529

 

 

 

Re: prijedlog uredništvu!

 

Osobe koje imaju volje napisati neki vic ili šalu na ovom portalu to i rade neovisno o (nekim) prijedlozima i neovisno o rubrikama, jednako tako neovisno i o mojim ili Vašim komentarima.

 

Viceve i šale ne piše uredništvo, nego sami korisnici ovog portala.

 

Stoga, poštovani(-a) Anonimno, nađite osobe koje su voljne to napraviti i koje mogu to putem IMG opcije staviti u post i prijedlog može zaživjeti u praksi.

 

Zapravo, sama križaljka ili slično i nije neki problem, ako se npr. skenira, pa se slika ubaci IMG opcijom tu negdje ...

 

Očito niste razumjeli da šale i viceve ne piše uredništvo Legalisa, nego mi sami - korisnici.

 

Prema tome, ako imate volje, portal Vam omogućava da križaljku ili slično i predočite, pokažete na ekranu ... izvolite, vjerujem da nitko neće imati ništa protiv !

 

P.S. Nick mi nije "gausil", nego GaiusI. Zadnje slovo nije "l" kao "Lipik", nego "I" kao "Istra".

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, budući da je ovo pravni portal, križaljke možete pronaći na specijaliziranim stranicama pa vam preporučujemo da probate tamo. To iz razloga što skeniranje raznoraznih slika onemogućuje korisnicima s dial-up vezom da brzo otvaraju stranice, u tom slučaju to bi trajalo prilično dugo.

I, Gajo, nije istina da mi ne pišemo viceve, eno ja baš jedan dobar napisala neki dan!

P!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno, pročitao sam ga isti dan kad ste ga napisali (točnije: objavili)... hahaha, dobar, dobar, dobarrr ...

 

Ali kad sam napisao da uredništvo ne piše viceve, mislio sam, ne piše u smislu kao svoje obaveze da to radi, nije uredništvo zaduženo za viceve i šale u smislu rubrike koju mora voditi ... ali sam isto tako napisao da SVI MI (korisnici) - a to znači i svi vi u uredništvu - koji imamo volje i želje za šalom i "razbijanjem" ponekad tmurne svakodnevice - sudjelujemo u stvaranju svojevrsne zbirke šala i viceva, anegdota, ... svojevrsnog druženja na ovom portalu ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija