vesna80 objavljeno: 13. svibanj 2007. objavljeno: 13. svibanj 2007. imam jen veliki problem moja sestra se je rastavila prosle godine od muza kucu su moja mama i moj tata uradili i sve sto je u njoj mi djeca i muzevi smo pomogala ako je nesto bilo za uraditi ali roditelji su placala mi smo samo radili ona je bila 6 godina sa njim u braku sad trazi bivsi muz dio od kuce jednu sobu kuhinju i wc in kaze da je on priskrbio u tim 6 godina u toj kuci vise nego moji roditelji u 30 godina on nije nista radio jedino sobu tapeciral nove plocice itd. on nije niti jednu lipu za nista dao on je moju sestru tukao i zato se je rastavila sad se nece odjaviti od kuce koja glasi na mamu i tuzi ju da hoce dio od kuce dali on ima pravo na to???traziti dio od moje mame??? na moju setru niti na mene nista ne glasi niti si nisu u tim 6 godina nista priskrbili!!! molim na pomoc i dali moze moja sestra nega odjaviti bez da je on pisutan??? jos jednu informaciju mi zivimo u njemackoj i oni su zivjeli kod nas u njemackoj na stanu od roditelja znaci on nije niti zivio u kuci u hrvatskoj nego samo za ferija kako i mi svi drugi! poslije zenidbe su bili godinu dana u kuci sa mojom mamom molim pomoc fala Citiraj
anonimno odgovoreno: 13. svibanj 2007. odgovoreno: 13. svibanj 2007. ako ništa nije u vlasništvu vaše sestre, mislim da ne može ništa tražit niti dobit. pouka ženama. nikad ne dovodi budućeg u svoju kuću , a pogotovo u kuću svojih roditelja. kad je tako sposoban nek sam sagradi kuću za sebe i svoju ženu. On nek gradi, žena nek kuha i pere, e pa ak se onda dijeli nije nikom niti žao. nisam vam pomogla odgovorom. i ne mogu vam dati pravi odgovor jer nisam pravnik. ali kao geodeta svašta sam vidjela u praksi: kako muževi dijele imovinu bivše supruge koju je ona stekla nasljeđivanjem od svojih roditelja i kako žene to strpljivo i šuttke trpe, a oni galame i kroje pravdu. Strašno. zato ne mogu ne komentirati vaše pitanje. samo mirno i bez straha. ćuvajte svoje. ako je on tu nešto radio, vaša sestra mu je kuhala i prala i.... nek on njoj plati šta mu je kuhala i prala sve ove godine. :čekić: Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.