danijela36 objavljeno: 14. svibanj 2007. Dijeli objavljeno: 14. svibanj 2007. Imala sam dva spontana pobačaja u zadnjih 6 mjeseci.Za to vrijeme sam bila na bolovanju-komplikacije(12 i 1.mjesec)nakon toga sam radila 2 mjeseca i ponovo bila na bolovanju-komplikacije 1.5 mjesec i opet imala spontani.Želim znati da li u prosjek plaće idu i ti mjeseci kada sam bila na komlikacijama,što znači da ću za isplatu dobiti znatno manji iznos ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 14. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 14. svibanj 2007. Želim znati da li u prosjek plaće idu i ti mjeseci kada sam bila na komlikacijama,što znači da ću za isplatu dobiti znatno manji iznos ? Nešto ne štima s tvojom logikom, nadoknada plaće 100% nije manje od plaće. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 14. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 14. svibanj 2007. da, jer vi za to vrijeme niste primali plaću, nego naknadu plaće. Kako je to limitirano (piše 100% plaće, ali ne više od 4.257,28 kn), tako će Vam u prosjek (ne znam zbog čega Vas zanima prosjek??) ući upravo te naknade plaće, jer je to jedini Vaš primitak za navedene mjesece. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 15. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2007. manje je ako mi je plaća veća od 4.250 kn,zar ne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.