anonimno objavljeno: 15. svibanj 2007. objavljeno: 15. svibanj 2007. molim vas za savjet... Nakon sto sam položio vozački ispit,odlućio sam kupiti golfa 2 iz 87.-moje godiste i planirao sam srediti auto "onako kako vole mladi." upoznao sam gospodina koji mi je obećao urediti auto za meni prihvatljivu cijenu,no sve je to ispalo mnogo tužnije po meni,da sada ne razvlaćim priću,"gospodin" je prodao auto na dijelove,molim za savjet,poslali smo privatnu tužbu i šta dalje?,žrtva sam prevare... Citiraj
notarica odgovoreno: 15. svibanj 2007. odgovoreno: 15. svibanj 2007. Idite na Pu ili ODO i tražite da sastave zapisnik s vašom kaznenom prijavom. Nakon toga će ODO po službenoj dužnosti tražiti sve izvide radi procjene ima li tu prijevarnih elemenata. Ako dođe do suđenja možete postaviti i imovisko pravni zahtjev i tražiti naknadu štete. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.