Jump to content

burn out


anonimno

Preporučene objave

ako ti je već dao otkaz,teško da će se predomisliti a ako se to i dogodi pitanje je želiš li uistinu raditi u takvoj firmi i sa takvim ljudima,ako su to ljudi.ono što bi mu ja napravio stvarno nije za objašnjavati ovako javno.ali barem ga tuži,bez obzira na ishod,ako ništa,stvorit ćeš mu dodatne neprilike...sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

btw. svi poslodavci misle da su vlasnici naših guzica. ako puno daš, traže još više. a ne daj bože, da si bolji od šefa,možeš bit ispod njega,"eventualno" u rangu njega ali nikad bolji, jer si mu povrijedio njegov ego.ja sam npr. u 2,5 god. rada kod njega iskoristio samo 10 dana god.odmora.podigao rast prodaje za 20%, partneri zvali mene, a ne njega.radio prekovremeno u prosjeku 30-40 sati mjesečno, radio i nedjeljama na dvadesetak sajmova dok sam radio u toj firmi i niti mi je plaćen rad nedjeljom, niti dobio slobodan dan.u 5 ujutro se vraćao s puta, a na 7 dolazio na posao, a njegovo prcanje trajalo je godinu dana. na kraju uzeo bolovanje, a on mi priljepio etiketu da sam na radnom mjestu pio??? bez ikakvih dokaza i dao mi izvanredni otkaz dok sam bio na bolovanju. e, pa ak se hoće blatit po sudu, neka mu, zna se da se tam baca prljavo rublje. i neka živi ,ne ovaj naš tzv. kapitalizam, nego robovlasničko društvo.a radiš za njega???nema logike!i sve je ovo veliki shit jer ja se žderem, a on grije u fotelji svoju debelu guzicu.a, sudstvo, vidjet ću jer je toliko moćan da ga se boje svi, pa možda čak kupi i suce..pojma nemam kak će sve završit?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija