Jump to content

Komisija za HRVI po drugi put


commando

Preporučene objave

Pozdrav svima i jedno pitanje. U veljači ove godine mi je isteklo privremeno rješenje za HRVI. Prema naputku referentice iz Ureda za branitelje, predao sam sve nove papire dva mjeseca prije isteka tog privremenog rješenja, baš kako je ona i savjetovala, ali od poziva na novi pregled još ništa iako je sada već 17.05. Zanima me je li tko od sudionika ovog foruma isto toliko čekao, odnosno postoji li kakav telefonski broj te komisije da se interesiram. Radi se o komisiji u Dubravi. Zvao sam centralu bolnice u Dubravi, ali oni kažu da sa ovim komisijama za HRVI više nemaju ništa. Unaprijed hvala i pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vidi ja sam neki dan isto predao papire i referentica mi veli da se ne nadam prije jeseni izlasku na komisiju(inaće mi privremena invalidnost važi do 31.07.)zbog hrpe predmeta,te nadolazećih godišnjih odmora.Međutim ja nebudi lijen odem kod tajnice na druga vrata ,objasnim situaciju i veli mi da ću dobiti poziv u 6 mjesecu.Znaći juriš kod tajnice Ureda za branitelje svog područnog koja ti jedina može pomoći da ti predmet što prije ode pred komisiju.Sretno i juriš na tajnicu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija