infozgg objavljeno: 18. svibanj 2007. Dijeli objavljeno: 18. svibanj 2007. Sto konkretno uciniti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 19. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2007. vi nešto prešućujete? zašto je netko unajmio osobe da vam prijete? to vas pitam iz razloga što se ne mora nužno raditi o kd iz čl. 129. npr. ako nekom dugujete novce, a prjeti vam se nije čl. 129 već se radi o kd protupravne naplate. kako bilo, u svkom slučaju slučaj trebate prijaviti policiji, te ako se radi o čl. 129 st 2, dati prijedlog za kazneni progon, a st. 1 morate goniti sami po privatnoj tužbi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 20. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 20. svibanj 2007. nema presucivanja.osba A je ionako podnijela po tom clanku protiv mene prijavu,nakon toga je bila istraga i pretres stana,no kako je prijava bila neutemeljena isti cas sam oslobodjen istrage,nakon toga smo se uvjetno receno pomirili i proveli 48 sati zajedno gdje smo dogovorili da cemo to rijesiti kao civilizirani ljudi,nakon cega je osoba A samo nakon 24 sata opet posegnula za istim nacinom komunikacije,no ovaj put slanjem nepoznatih osoba na moju adresu koje su se pozvale na njega,sto i imam snimljeno.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 20. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 20. svibanj 2007. Vuk dlaku mjenja ali ćud nikad. Onaj tko ti prijeti ili te tuče ne može se preko noći izmjenti. ON će to ponoviti kad tad. Zanimljivio mi je ovo pomirenje od 48 sati i druženje u tom trajanju, pretpostavljam u krevetu sa bivšim dečkom ili mužem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 21. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 21. svibanj 2007. da,upravo to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.