Jump to content

MMS seksualnog sadržaja!


anonimno

Preporučene objave

Kada je slanje mms-a seksualnog sadržaja kazneno djelo ili bilo što o tome???

Naime,dotična osoba je prijavljena na teletekstu kao chat korisnik, preko teleteksta je "upoznao" osobu s kojom je razmijenio doslovno 2-3 mms-a seksualnog sadržaja. A nakon toga ga zove tip iz teletekst chat službe da mu javi kako mu upravo piše prijavu kriminalnom odjelu zbog razmijene obnaženih slika. Prema tom tipu sporno je, što je osoba istovremeno bila prijavljena pod nickom na chatu kada je sa tim drugim korisnikom razmijenjivala privatne mms-ove. I sada meni nije jasno kako netko može biti prijavljen jer je slao svoje mms-e, na privatni broj korisnika sa kojim chat nema ništa osim toga da vas cijelo vrijeme prati ( čita sve vaše mms-e i sms-e) dok ste prijavljeni kod njih sa nekim nickom. :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma u tome i je stvar, s druge strane nije ni dijete, ni malodobna osoba, niti je takav mms za drugu stranu bio nepoželjan. Radi se o tome da taj tip sa teletekst chata tvrdi da je to zlouporaba televizije kao javne kuće. Meni ta cijela priča ne drži vodu, koji klinac televizija i teletekst imaju između dvije osobe koje dobrovoljno razmijenjuju svoje mms-e na svoje privatne brojeve? :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ima na način ukoliko se komunikacija zapravo odvija preko njih, a oni su u uvjetima na koje ste pristali koristeći njihovu uslugu posredovanja tako nešto zabranili , ako ste pak direktno razmjenjivali poruke nije mi jasno kako vas on uopće može pratiti tada je to vaša privatna komunikacija.Osim da vam uskrate daljnju uslugu i eventualno ako je u općim uvjetima korištenja usluge ugovorena ugovorna novčana kazna ( što sumnjam) za takvo što ne vidim što vam tip uopće može?Ako ništa od naprijed navedenoga nije slučaj dakle ne radi se o zaštiti malodobnika i djece čemu zabrinutost.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, zabrinutost i uznemirenost jer je taj tip prilikom poziva bio izuzetno drzak i bezobrazan. Uz sve, blago rečeno ništa mi nije jasno, ako osobama koje razmijenjuju mms-e ne smeta njihov sadržaj što s tim ima službenik na teletekst chatu koji tvrdi da dok ste njihov registrirani korisnik da oni imaju pravo pratiti svaki vaš sms i mms, te da ih računalo samo obavijesti kada se razmijejuje mms seksualnog sadržaja. Sve mi ovo zvuči kao nečija neslana šala. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I meni se čini. Ako se razmjena vrši na način da njihovi serveri posreduju vašu poruku znači vi nemate broj osobe kojoj šaljete sms, mms jasno vam je da administratori mogu vidjeti svaku poruku i moguće je da računalni program reagira na ključne riječi,Ako su u uvjetima pod kojim pružaju tu uslugu isključili takve sadržaje npr. radi suzbijanja prostitucije, zbog djece i malodobnika imaju pravo uskratiti vam uslugu, dakle ako ste na ta pravila pristali i ona postoje onda ih se držite ili ne koristite uslugu, s druge strane zaposenik nebi smio biti drzak i bezobrazan već vas samo upozoriti na kršenje pravila. Vjerojatno iz tog razloga imaju i službu koja takve zloporabe prijavljuje policiji, dakle ako niste nekoga neželjeno obasipali vašim razgaćenim snimkama, ako niste nudili seksualne usluge uz naplatu, ako niste na taj način komunicirali s djetetom ili malodobnom osobom, a da ste to znali, nemate se čega bojati. Na kraju ostaje i mogućnost da se netko sprda s vama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija