Jump to content

alimentacija

omnia

Preporučene objave

rastali smo se,bio sam nezaposlen,a ponekad se našlo nešto.sud mi je u početku odredio alimentaciju od 500 kn,a davao sam i više.Kad god je ex supruga trebala novaca,ja sam joj davao na ruke i više od toga iznosa,a kamoli li kupnja odjeće za nju i dijete od glave do pete.nakon par godina sam se oženio i dobio drugo dijete,ostao sam bez posla,a sadašnja supruga dobivala je porodiljno i stime smo živjeli.Nisam bio u mogučnosti ex supruzi davati novce,al sam djetetu kupovao od odjeće i obuće koliko sam bio tad u mogučnosti.Da bi me ona predala na sud.Sudu je rekla da joj žute lipe nisam davao,ama baš ništa.nešto su našli na njenom računu da sam uplatio kad sam bio vani,tj.to je sudski vještak našao,a ona tvrdi da to nije istina i pobija te tvrdnje.Izgubio sam već živaca i živaca na tome.Redovito joj sada plaćam alimentaciju,a ona sad traži pola moje plače.sadašnja supruga mi ne radi i nas troje živimo sa mojom ne velikom plaćom.ex žena me totalno želi uništiti.bio sam naivna budala i davao joj na ruke ne razmišljajući da će me to kad tad skupo koštati.sud još uvijek traje,i neznam kad će kraj?po njenom njezinom dijetetu treba pola moje plaće,a sadašnjoj supruzi i dijetetu i meni,znači nama troma je dovoljno 1500 kn za cijeli mjesec,koja je to pravda,neznam šta će biti.molim vas pomozite?

Dijeli na drugim stranicama

Ma ne može vam uzeti pola plaće. ..ide alimentacija do trećine plaće i gdje vam je glava kupovati i plaćati a bez sačuvanog računa i priznanice...kad god kupite klincu nešto , sačuvajte račun, kad god platite nak vamse potpiše na isplatnicu...

nadam se da će se ipak riješiti sve na korist oboma.

Dakle, tu je nastao određeni dug neplaćanjem alimentacije za određeni period. Ovrhom na plaću može se na ime uzdržavanja skinuti polovica plaće dok se ne otplati dug. A što se tiče računa, to je sve dobra volja roditelja, ali ne i obveza, i to se ne može podvesti pod alimentaciju. I ubuduće uplaćujte na njen račun ili putem poštanske uputnice, kako biste imali dokaz o uplati.

zahvaljujem na odgovoru.Ne znam gdje mi je bila glava uopće joj davati na ruke bez ikakvog papira i priznanice.Danas me to jako skupo košta,od odvjetnika,do zaostalih računa koje navodno pred sudom nisam ni platio,i sad ona meni hoće uzeti sve što nema sad na papiru otkad smo se rastali.Sudski vještak mi je našao da sam platio za jednu cijelu godinu kad sam bio vani,i to mi je jedini dokaz kad nisam bio ovdje,a poslao sam novce na njen račun.Ali ona to i dalje opovrgava,čak io njezin odvjetnik,da je bilo šta uplaćeno.i umjesto da je sa sudom već sve gotovo,sud se nastavlja poslije njihovih godišnjih odmora.sadašnja supruga mi je uvijek govorila,nemoj joj davati na ruke,odi joj uplati na račun,dogodit će ti se da ćeš ostati bez posla i sjesti će ti za vrat,i može tvrditi,ko što i tvrdi da lipe žive nisam dao.supruga mi je podrška,ali i nju to boli što se stvarno brinila za to moje dijete i oblačila ga od glave do pete da ja nemoram vodit tu brigu,ipak je ona žensko.i to nam je hvala,ništa nisi dao,ništa nisi kupio,hoće nam zagorčat život,a stvarno nisam čovjek od leda,brinem se za svoje. :-(:-x:-(:-x

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija