anonimno objavljeno: 15. svibanj 2005. Dijeli objavljeno: 15. svibanj 2005. Moze li pravni savjet, dakle na slici ima prednji dio motocikla i brizna od jadnih 75 km/h, reg. ozn. se ne vidi. Mogu li se ja sad vaditi na to da to nije moj motocikl. Kad me slikalo bio sam i zaustavljen, tada sam služ. osobi rekao da to nije moja brzina i dali je siguran da nije jos koji motocikl prosao.....mogu li to i na sudu navest ? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kosta odgovoreno: 15. svibanj 2005. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2005. Možeš reći što hoćeš ali ti to neće vrijediti jer pored materijalnog dokaza postpji i neposredno zapažanje policijskog službenika pa su ti šanse da se izvučeš nikakve. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 15. svibanj 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2005. Možeš reći što hoćeš ali ti to neće vrijediti jer pored materijalnog dokaza postpji i neposredno zapažanje policijskog službenika pa su ti šanse da se izvučeš nikakve. A LOL, trazim pravni savjet a ne policijski, i sta s tim sta je on vidio kad nije zaustavio pravi motocikl ?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.