Jump to content

Žalba na omjer


Razvodnik

Preporučene objave

Žalbe vrlo teško prolaze, rijetko koja, a ako i prođe ne bude velike razlike u odnosu na prvobitno rješenje. Oni se međusobno neće "pobijati", odnosno sve se vrti gotovo u istom krugu.........

 

Možete se žaliti (žalbu neka napiše pravnik) i nastavite sa liječenjem te nakon 6-7 mjeseci ako niste zadovoljni opet napravite zahtjev za ponovnim vještačenjem putem Vašeg liječnika opće prakse , ako Vam dođe do pogoršanja zdravstvenog stanja, a što mora biti evidentirano u liječničkoj dokumentaciji.

 

Radi se o tome da ste još uvijek relativno mladi (nemate 50 godina starosti), a liječnička dokumentacija Vam je vjerojatno bila takva da se iz iste nije moglo izvući više od profesionalne nesposobnosti.

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

možeš ti predmet dati na sud ,možeš ti zatražiti i ponovno vještačenje radi pogoršanja stanja no sve je to upitno kako će se na kraju rezultirati....pazi sam sud ti min.3 godine spor a tri godine su ipak dosta vremena i opet upitno je što i kakvu odluku nakon tolikog vremena sud donese...sretno tebi kako god odlučio.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

deltacro je napisao:...pazi sam sud ti min.3 godine spor a tri godine su ipak dosta vremena i opet upitno je što i kakvu odluku nakon tolikog vremena sud donese...sretno tebi kako god odlučio.

Dopunio bih: u ovakvom slučaju Upravni sud ne će rješiti (99,99999999999999999999...9%) ništa konkretno za što bi onaj koji tuži bio itekako zainteresiran npr. promjena omjera i sada ti je mirovina toliko i toliko kuna. Ako prihvati tužbu poništiti će rješenje kojim je žalba odbijena, dati obrazloženje i naputak kako to "popraviti" i opet ideš na "uzimanje mjere" od strane HZMO-a. I još jedna stvar: HZMO mora odluku suda provesti u 30 dana a to je za naše okolnosti (čitaj stil, način rada (ili možda ne rada) HZMO) utopija - nemoguća misija! A ako i nešto poduzme u prvih šezdesetak dana od prijema presude to je u stilu ajmo ponovni prvostupanjski postupak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija