anonimno objavljeno: 22. svibanj 2007. Dijeli objavljeno: 22. svibanj 2007. Ljudi, kako je bilo danas na ispitu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 22. svibanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 22. svibanj 2007. Dakle, nakon tri mjeseca druženja s knjigom i zanemarivanja prijatelja i uobičajenog društvenog života, sve što mogu reći je ZAKON!! Doduše, jutro mi je bilo najduže u životu i mislila sam da nikad neće doći četiri popodne. I onda kad je napokon došlo, u prostoriju je ušao gospodin sa leptir mašnom. Malo je reći da se slediš nakon svih postova na legalisu, a kad ono... ugodan razgovor naroda slavinskog. Znam da zvuči nevjerojatno, ali Vičić je bio daleko najugodniji dio ispita. Možda je pomoglo to što sam odvjetnički vježbenik, ali stvarno je sve išlo kao na kavi. Nikakva nabrajanja niti šteberluk. Naizgled neobična pitanja, ali uz mao logike i njegovo navođenje na ono što smjera, zaista je bilo ugodno. Kos nije bio toliko ugodan i simpatičan, ali daleko od toga da je bilo problema. Nikakvih iznenađenja s pitanjima, sve s legalisa. Vjerojatno samo nije bio baš od volje. Ali i to je prošlo nakon što se kolega, koji je sa mnom odgovarao i ja nismo dali smesti na pitanja tipa Jeste li sigurni da je samo u tom slučaju? Poslije toga lagano je priveo ispitivanje kraju. Kriletička uzme Ustav i nabada po njemu, ali nije to neka materija da se ne može savladat, a organizacija samo osnove i to opet po objavljenim pitanjima. Ivaniševićka - kratko i ugodno, opet sva pitanja s legalisa. Eraković nas je več poprilično umorio i bilo je malo teško pratiti njegova pitanja, budući da čovjeku treba vremena da ti objasni kamo smjera. Ali budući da to čini u najboljoj namjeri da ti pomogne i nije tako teško. I opet, sve već objavljena pitanja. Sve u svemu, sad razumijem izjave onih koji su prošli da i nije to tako teško. Naravno da bi čovjek razumio tu izjavu, mora položiti, ali ako ste tome posvetili dužnu pažnju, bez brige. Puno truda, malo logike i uspjeh je zagarantiran. Sretno svima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 23. svibanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2007. Kolegice, čestitam hvala što si našla vremena to podijeliti s nama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 23. svibanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2007. Čestitam, kolegice! Kakva je bila prolaznost jučer? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 23. svibanj 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2007. I jučer i prekjučer svi prošli Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.