sunce objavljeno: 26. svibanj 2007. Dijeli objavljeno: 26. svibanj 2007. Dobar dan, zanima me kakav je postupak kada se krene na prisilnu naplatu duga? Roditelj uredno placa mjesecno ali nije isplatio dug kojemu je rok prosao vec prije mjesec dana. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fani odgovoreno: 27. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 27. svibanj 2007. ja osobnoi nisam došla nit do tog urednog mjesečnog plaćanja odniosno početka plaćanja a o dugu da nit ne govorim pa i mene zanima isto . kako to ide kad se jednom "stvari pokrenu"..iz priješnjih postova sam našla različite odgovore, odnosno iskustva- do tog da se to radi ovrhom do 50% plaće do naplate duga (tih 50% plaće bi tebalo pokrivati redovita tekuća davanja i dio duga, no nije mi jasno koliko to onda može trajati ukoliko je dug veliki i da li su konačno zaživile promjene (najalvjivanje) obiteljskog zakona gdje je predviđena naplata i iz druge imovine? ajde ljudi, ukoliko znate nešto više , help:-) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
juicy odgovoreno: 28. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 28. svibanj 2007. Sudu morate predati prijedlog za ovrhu. Ukoliko je bivši uredno zaposlen tada predložite ovrhu na 50% mjesečnih primanja. Ukoliko, pak, nije zaposlen možete tražiti ovrhu na pokretninama ili nekretnini, no morate navesti što posjeduje kako bi sud to mogao provjeriti i donijeti rješenje o ovrsi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.